Skip to main content

v.v. Haaksbergen, niet ik niet jij maar wij…

In vergelijking met grote verenigingen als HSC’21 en Bon Boys is v.v. Haaksbergen een relatief kleine vereniging waar spelers en ouders zich snel thuis voelen.Dit wordt mede veroorzaakt door de relatieve rust die er heerst waarbij met individuele wensen van jeugdspelers rekening wordt gehouden. 

 

Een vereniging alwaar het niet alleen draait om presteren maar het “samen” gevoel nog sterk aanwezig is en eenieder ertoe doet.  v.v. Haaksbergen is een vereniging waar plezier en prestatie dan ook hand in hand gaan en jaarlijks terugkerende activiteiten zoals de Mooscross en Oliebollentoernooi het sociale karakter van de club goed weergeven. 

 

De jeugdafdeling van v.v. Haaksbergen heeft de laatste jaren een gestage groei doorgemaakt waardoor momenteel van doorlopende jeugdteams sprake is met aansluiting naar de senioren die zowel op zaterdag als zondag actief zijn. Met ervaren trainers en leiders probeert v.v. Haaksbergen deze lijn door te zetten de komende jaren waarbij aan alle jeugdspelers dezelfde faciliteiten worden geboden en geen onderscheid wordt gemaakt.

 

In 2007 is v.v. Haaksbergen als 1ste vereniging gestart met Kaboutervoetbal. Een deel van de toenmalige Kabouters uit 2007 heeft dit seizoen hun debuut gemaakt in het eerste elftal. Iets waar de club erg trots op is. Gezien het niveau van de huidige JO19 en JO17 is de verwachting dat veel spelers uit de eigen jeugd de stap naar de 1ste selectie de komende jaren gaan maken. 

 

Twee jaar geleden is een volledig nieuwe technische commissie gevormd en is v.v. Haaksbergen vooral gaan inzetten op spelers uit het dorp zelf. Het piepjonge 1ste elftal mist vanzelfsprekend de nodige ervaring. Achter de schermen wordt dan ook hard gewerkt om komend seizoen het team te versterken met enkele ervaren krachten. 

 

Want zeg nou eerlijk: “Wat is nu mooier dan samen met dorpsgenoten op zondagmiddag te voetballen in een eerste elftal bij een club waar de faciliteiten en randvoorwaarden ook prima voor elkaar zijn en dat alles op het mooiste hoofdveld van Oost-Nederland”.

Wat de v,v, Haaksbergen je biedt, vind je bij een ander niet!

vv haaksbergen website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant