Skip to main content

Voor én door leden

Tonego ’65 is een basketbalclub voor én door leden met een roemrijke historie. 

Nu het zwaartepunt van corona achter de rug is, ligt de focus weer volledig op de toekomst. Alle 7 teams zijn weer in training en de competities zijn hervat. Vanuit het Sportakkoord Haaksbergen krijgt Tonego ondersteuning om sterker uit de coronacrisis te komen. Het komende jaar zal in het teken staan van het verder betrekken van leden, ouders en oud-leden bij de toekomst van Tonego ’65 waardoor de club net als ver voor corona weer volop kan bruisen. 

Wil je meer weten over basketbal, houd de social media kanalen van Tonego dan in de gaten en bezoek eens een wedstrijddag de Trompstraat. Bij Tonego kun je competitie spelen maar ook in een recreantenteam zonder competitie. Wil je je op een andere manier inzetten voor de club door bijvoorbeeld eens bardienst te draaien in thuishaven sporthal De Els, dan ben je ook van harte welkom!

 

Basketbal iets voor jou? Wordt lid van tonego ‘65!
Heb je balgevoel en zin om een teamsport te spelen? Dan zou basketbal wel eens dé sport voor jou kunnen zijn. Kom eens naar een basetkbalclinic van Tonego’65 die iedere eerste maandag van de vakantie in de Els gehouden worden. Tijdens de clinic in de voorjaarsvakantie kwamen 35 kinderen om gevoel te krijgen bij de sport, techniek te leren en samen te spelen en sporten.

Meer weten? Kijk op tonego65.com voor meer informatie. Hier vind je ook info over de trainingstijden. Of volg ons op Facebook of Instagram!

Tonego65 website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant