Skip to main content

Ga tennissen!

Tennis Club Buurse is een kleine vereniging met zo’n 55 leden. TCB beschikt over een mooie buitenbaan met twee velden. Het is een gezellige, laagdrempelige club, en het zou ontzettend leuk zijn dat de club nieuwe leden zou krijgen. 

Sfeer proeven!

In de maanden mei t/m oktober organiseren wij racketavonden. 

Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig hoe het bij ons is? Kom dan eens een kijkje nemen. Bijvoorbeeld op een van deze racketavonden, kun je gelijk wat sfeer proeven en een balletje slaan!

Twijfel je nog?

Het is ook mogelijk om alleen in de zomermaanden te komen tennissen, dit kan al voor € 35,00. Op deze manier zit je niet direct vast aan een jaarabonnement en kun je kijken of het wat voor jou is. 

 

Planning 2022
Tennisclub Buurse nodigt alle leden ook dit jaar weer uit om mee te doen met onze racketavonden. 

Geen lid maar toch nieuwsgierig? Kom gezellig eens meedoen! Wie weet is het ook iets voor jou! We gaan weer een balletje slaan op:

 

Dag Datum Tijd
Woensdag 20 april 19.00
Maandag 23 mei 19.00
Dinsdag 21 juni 19.00
Donderdag 21 juli 19.00
Woensdag 24 aug 19.00
Donderdag 22 september 19.00
Dinsdag 18 oktober 19.00

 

Prijzen

  • Zomer abonnement: € 35,00  Dus ligt je andere sport- of studieactiviteit in de zomer even stil, pak een racket en ga met je vrienden een zomer lang tennissen.
  • Een jaarabonnement kost € 110,-, je mag dan onbeperkt gebruik maken van de baan. 
  • Een baan huren, bijv. voor een bezoeker of toerist op een kampeerverblijf in Buurse kan voor slechts € 10,00 (exclusief borg) neem dan contact op met Gerrit Prins. 

 

Tennisles
Het is mogelijk om tennisles te krijgen in Buurse. In overleg met de tennisleraar kan er een vast moment in de week afgesproken worden, de kosten hiervoor zijn afhankelijk van met hoeveel mensen je les neemt. Wil je hier meer informatie over neem dan contact op met Mieke Wubbema of Henrieke Borghuis.

 

Gewoon een keer doen…..
Dus twijfel niet langer, kom eens een kijkje nemen en neem je vrienden, buren, familie mee. Wanneer je eenmaal bent geweest ben je niet van het veld af te slaan! 

 

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met:

Mieke Wubbema, voorzitter              06-13441000  mwubbema@icloud.com

Gerrit Prins, penningmeester            053-5696704              g.prins@hetnet.nl

Henrieke Borghuis, secretaresse      06-28940449              henrieke3@gmail.com

Of kijk op onze website

Tennis Club Buurse website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant