Skip to main content

Volleybalvereniging Isivol: waar teamgevoel en spelplezier samen komen.

Isivol is een volleybalvereniging uit Sint Isidorushoeve die al 46 jaar bestaat.

Zoek je een gezellige vereniging die kleinschalig is en waar iedereen genoeg speeltijd krijgt dan ben je hier aan het juiste adres.

Wekelijks wordt het spel met veel plezier gespeeld en de vereniging beschikt over ca. 137 leden. We blijven groeien als vereniging! We zien zowel bij de jeugdteams als bij de seniorenteams een toename van het aantal leden waar we erg blij mee zijn. Denk jij er over na om te beginnen met volleyballen? Dan ben je bij Isivol aan het goede adres. Afgelopen jaar zijn er veel nieuwe dames gestart met volleyballen binnen onze vereniging, dus neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Op dit moment hebben we vijf  damesteams, een heren team en twee dames recreanten team. Vanaf de junioren hebben we vier meisjes teams en vijf miniteams.Iedereen speelt op zijn of haar  niveau, variërend van de eerste  tot de derde klasse bij de senioren vanaf de 18 jarige leeftijd tot vergevorderde 50 + ers. En mocht je niet in competitieverband willen spelen bestaat ook de mogelijkheid om op recreatief niveau de volleybalsport te bedrijven. In welk team je ook speelt competitief, of recreatief; Isivol kenmerkt zich door een zeer gezellige vereniging waar ieder op zijn of haar niveau gewaardeerd wordt. Op vrijdagavond spelen de senioren de thuiswedstrijden waarna het na afloop altijd zeer gezellig is in het Meuken. Voor de recreanten wordt de competitie op woensdagavond gespeeld. Bovendien beschikt de vereniging over een 4  beach volleybalvelden waarop in de zomermaanden fanatiek gevolleybald wordt door de  jeugd en de senioren.

Kortom, Isivol is een vereniging die naast volleybal ook veel activiteiten organiseert waarin eenieder zijn of haar steentje bijdraagt.

 

Intresse?
Kom een keer kijken of train een keer vrijblijvend mee. Je kunt je aanmelden door het contactformulier op www.isivol.nl in te vullen.

Ben je niet op zoek naar een nieuwe vereniging maar houd je wel van gezelligheid? Ook na afloop van de wedstrijden in ons gezellige clubgebouw ben je altijd welkom!

Isivol website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant