Skip to main content

50 jaar Damensvoetbal bij Hoeve vooruit!

In 2022 beleeft het vrouwenvoetbal bij Hoeve Vooruit haar 50-jarig jubileum. 

Al sinds 1972 is het vrouwenvoetbal niet meer weg te denken uit Sint Isidorushoeve, met vele hoogtepunten in de afgelopen 50 jaar met natuurlijk ons eerste vrouwenelftal voorop. Zij zijn dit seizoen actief in de 3e klasse. De afgelopen jaren is er helaas een terugloop geweest in het aantal meisjesleden, waardoor er een samenwerking is aangegaan met sv Bon Boys. Gelukkig zien we in de afgelopen jaren dat er het aantal meisjesleden in de jongste jeugd groeit! Daarnaast hebben we ook nog steeds een dames 25+ elftal dat met veel plezier voetbalt. Het 50-jarig jubileum zullen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan… Er staan namelijk leuke activiteiten op het programma, dus stay tuned! 

 

Succesvolle samenwerking jeugdteams met TVO en Bon Boys
In 2017 is er met TVO gestart om de JO13-1 samen te voegen, waarna dit de jaren erna gefaseerd werd uitgebouwd naar de leeftijdscategorieën daarboven. De afgelopen jaren is deze samenwerking van beide kanten zeer goed bevallen en beide clubs hopen deze samenwerking dan ook in de komende jaren succesvol voort te zetten!

Naast de samenwerking met TVO is er sinds 2019 een samenwerking in de meisjesjeugd samen met Bon Boys. Vanwege teruglopende ledenaantallen zijn de MO15-1 t/m de MO19-1 sinds het seizoen 2019-2020 samengevoegd. Dit seizoen hebben we een gezamenlijk damesteam op zaterdag en hebben we een MO17-1 en MO15-1. Zoals al eerder genoemd willen ook in deze samenwerking beide clubs verder bouwen aan een mooie toekomst voor het meisjes- en vrouwenvoetbal! 

 

Kom voetballen bij Hoeve Vooruit!
Wil jij graag bij een gezellige en gemoedelijke dorpsvereniging voetballen? Dan is Hoeve Vooruit dé vereniging voor jou! Wij beschikken over uitstekende faciliteiten zoals o.a. een mooi kunstgrasveld, gekwalificeerde trainers en goede materialen. Daarnaast staat sportiviteit en gezelligheid bij ons hoog in het vaandel.  Ben je nieuwsgierig en wil je graag eerst een keer meetrainen? Kijk dan op www.hoevevooruit.nl om contact op te nemen met een van de (jeugd)bestuursleden!

Hoeve website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant