Skip to main content

Tennis & Padel Veldmaat

Tennis & Padel Veldmaat is een mooie en gezellige tennis- en padelvereniging in Haaksbergen. De vereniging is een levendige club met zo’n 460 leden. Ons park ligt in de wijk de Veldmaat, aan de rand van het dorp, midden in het ontmoetingspark De Greune. Bij TP Veldmaat kan iedereen het hele jaar door op alle niveaus tennissen en padellen omdat we over kunstgrasbanen beschikken. Binnen onze vereniging staat zowel recreatief als competitief tennis en padel centraal. We hebben diverse activiteiten, toernooien, interne competities en trainingen. Naast het sporten is het goed toeven in onze gezellige kantine en op het terras. Iedereen kan zich prima uitleven bij onze gezellig vereniging!

Sinds januari 2022 hebben we de tweede èn derde padelbaan in gebruik genomen en beschikken we over een prachtig padelpark! De dynamische sport is razend populair tegenwoordig. Kracht is minder belangrijk bij padel dan bij tennis en mede daardoor is padel geschikt voor alle leeftijden. Inmiddels heeft de jeugd ook deze verslavende sport ontdekt. Sta je eenmaal in de kooi en op de baan, dan ben je verkocht! Vanaf maart is het ook mogelijk om padellessen te volgen. Dit geldt ook voor de jeugd. Ben je enthousiast geraakt en wil je deze snelst groeiende sport in Nederland ook een keer proberen? Kom dan gerust een kijkje nemen op ons park of kijk op wwwtpveldmaat.nl!

 

Teamuitje!
Wil je de padelbanen een keer huren voor een teamuitje of een buurtfeestje dan is dat ook mogelijk! Wij verzorgen graag op maat een programma. Na het sporten kun je gebruik maken van het clubgebouw om een drankje te nuttigen. Er zijn plannen om het clubgebouw uit te bouwen incl. een overkapping en een aanpassing aan ons terras. Kortom, volop in ontwikkeling dus!

 

Lidmaatschap
We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Mensen die al hebben getennist en het weer op willen pakken; mensen die na of naast een andere sport het tennissen of padellen willen proberen of juist mensen die nog nooit aan sport hebben gedaan. Onze nieuwe leden zullen we wegwijs maken binnen de vereniging en kennis laten maken met de tennis- en padelwereld! Bekijk op www.tpveldmaat.nl onze infogids met informatie over lidmaatschap, de contributie en overige informatie. Voor het eerste jaar hebben we een leuke aanbieding, lid voor de helft van het geld, € 75,– en mogelijkheid tot 5 tennislessen voor maar € 25,–. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met ledenadministratie@tpveldmaat.nl. 

TP Veldmaat website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant