Skip to main content

VASH een vereniging waar iedereen van harte welkom is.

De Vereniging Aangepast Sporten Haaksbergen (de VASH) is een vereniging voor iedereen met een beperking die graag wil sporten en plezier wil hebben. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, iedereen mag bij ons meedoen.

Er is een ruime keuze uit sporten. Dat kan in teamverband, maar ook individueel. De VASH zorgt voor een goede begeleiding. Mede dankzij de ruim 50 vrijwilligers slagen we erin om datgene te bieden wat een VASH-lid nodig heeft.

Een greep uit de mogelijkheden

Zwemmen; fitness; bewegen op muziek; judo. En we hebben de SportiVASH.

Elke zaterdagmorgen een sportinstuif in de sporthal waar verschillende sporten worden aangeboden: voetbal; tafeltennis, korfbal en nog veel meer. Voor elk wat wils.Bij de Club van Vertier wordt er elke week geknutseld en worden allerlei spelletjes gedaan.

Gezellige activiteiten

Daarnaast, net als bij andere verenigingen, is de VASH ook een vereniging waar veel gezellige activiteiten worden georganiseerd. Wat te denken van carnaval en een piratenmiddag.

Elk jaar, in het najaar en het voorjaar, organiseren we een kamp voor zowel de kinderen alsook de oudere jongeren. Een volledig verzorgd weekend waar plezier en samenzijn van groot belang zijn.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant