Skip to main content

Tennisvereniging Park Grintebos

TV Park Grintebos, gelegen in de Veldmaat, is een unieke vereniging in veel opzichten. In de zomer wordt getennist op zes prachtige gravel buitenbanen en in de zomer en in de winter kan er onder alle weersomstandigheden worden doorgespeeld in de overdekte tennishal. Een echte familievereniging waar zowel jong als oud op elk niveau kunnen kennismaken met de leukste balsport die er is!

Jeugdtennis

TV Park Grintebos beschikt hoogopgeleide trainers die in staat zijn hun lesprogramma haarfijn af te stemmen op de doelgroep. In 2023 is er de vereniging gestart met het Tenniskids programma genaamd TOF. Dit programma ondersteunt de leraren in het geven van lessen aan de jongste jeugd en laat kinderen met plezier en motivatie op de baan staan geeft ze (en hun ouders) inzicht in de tennisontwikkeling.

Kenmerkend voor de vereniging is dan ook een hoog aantal ambitieuze jeugdspelers die zeer verdienstelijk meedoen op regionaal niveau. Maar daarnaast is ook de groep recreatieve jeugd groeiende, mede door de lange lijst van gezellige, uitdagende en sportieve activiteiten die er voor hen worden georganiseerd zoals Pepernoten Tennis en Black Light Tennis waarbij onder neonlampen met lichtgevende rackets en ballen kon worden getennist, een enorm geslaagd evenement.

Competitie

Met de komende voorjaarscompetitie doet TV Park Grintebos weer mee met een flink aantal teams. Maar liefst 33 teams spelen het komende voorjaar competitiewedstrijden verspreid over de vrijdag, zaterdag en zondag, variërend van beginnend tot landelijke hoofdklasse. Onder het genot van een hapje en een drankje is het na afloop van de competitiedag vaak nog lang gezellig op het park.

Activiteiten

Naast een lange lijst van leuke activiteiten van de jeugd is er ook voor de recreanten genoeg te beleven. Er zijn veel rackettoss-groepen waarbij iedereen eenvoudig kan aansluiten om in wisselende samenstellingen een leuk potje te tennissen. Uiteraard met na afloop een lekkere bak koffie of een drankje. Maar ook buiten de tennisactiviteiten om is veel sociale verbinding. Een jaarlijks terugkerend evenement is de Foute Tennisavond waarbij iedereen uitgedost in de meest foute outfits op de tennisbaan staat. Elk jaar een enorm geslaagde avond waarbij tennis gecombineerd wordt met gezelligheid.

Graag een keertje kennismaken?

Wil jij graag eens kennismaken met onze vereniging? Neem dan contact op via tvparkgrintebos@kei-fit.nl of bel tel. 053 – 5725233 en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op de baan.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant