Skip to main content

Tennis & padel Veldmaat

Tennis & Padel Veldmaat is een mooie en gezellige tennis- en padelvereniging in Haaksbergen. De vereniging is een levendige club met meer dan 550 leden. Ons park met 6 tennis- en 3 padelbanen ligt in de wijk de Veldmaat, aan de rand van het dorp, midden in ontmoetingspark De Greune. Bij TP Veldmaat kan iedereen het hele jaar door tennissen en padellen omdat we over kunstgrasbanen beschikken. Binnen onze vereniging staat zowel recreatief als competitief tennis en padel centraal. We hebben diverse activiteiten, toernooien, interne competities, feestjes en trainingen. Naast het sporten is het goed toeven in ons gezellige clubgebouw en op het terras!

Dit jaar zal de uitbouw van het clubgebouw gerealiseerd worden zodat we meer zitplekken kunnen creëren. Kortom, een club die volop in ontwikkeling is!

(Team)uitje

Wil je de tennis- of padelbanen een keer huren voor een teamuitje of een buurtfeest dan is dat mogelijk! Wij verzorgen graag op maat een programma. Na het sporten kun je gebruik maken van het clubgebouw om een drankje te nuttigen.

Jeugd padel

We willen graag meer jeugd kennis laten maken met padel. Momenteel hebben we zo’n 35 jeugdleden waarvan een deel les heeft. We willen dit graag verder uitbouwen. Heeft je zoon/dochter/neefje/nichtje of … interesse, kom dan een keer kijken bij de les. De lessen zijn op woensdag aan het einde van de middag en op zaterdagochtend. Ook organiseren we leuke activiteiten voor de jeugd. Denk hierbij aan een jeugdtoernooi met verenigingen uit de buurt en bijv. een ouder-kind toernooi op de vereniging.

 Koffietennis

Op maandag- en donderdagochtend hebben we een leuke club senioren die elke week van 09.30 uur tot 11.30 uur een balletje met elkaar slaan. Daarna wordt er gezellig een kopje koffie met elkaar gedronken. Je kunt hierbij aansluiten en dan gebruik maken van ons daluren lidmaatschap. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website of via een mailtje aan ledenadministratie@tpveldmaat.nl.

Lidmaatschap

Bekijk op onze website www.tpveldmaat.nl de mogelijkheden die TPV te bieden heeft. Mocht je nog meer vragen hebben dan kan dit via ledenadministratie@tpveldmaat.nl.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant