Skip to main content

Met onze bescheiden omvang is onze betrokkenheid Groots!

Tennisvereniging de Hoeve is onderdeel van sportpark ’t Meuken in Sint Isidorushoeve en staat bekent om haar wekelijkse racketavonden, gezellige toernooien en lesavonden. Op onze verlichte kunstgrasbanen is er ruimte voor les, regionale competitie, vrijdagavond competitie en uiteraard onderlinge strijd tussen jong en oud. Het instapmoment is laagdrempelig en binnen TV de Hoeve hebben we al jaren een onderlinge regio competitie met onder andere Rekken, Rietmolen en Beckum. Voor een ieder wat wils en binnen de kortste keren vind je aansluiting met tennismaten op je eigen niveau.

Met onze bescheiden omvang is onze betrokkenheid Groots! We zijn trots op onze hechte gemeenschap, waarin Haaksbergenaren zich snel thuis voelen.

Eind augustus 2021 staat Tv de Hoeve we weer voor jullie klaar om de Haaksbergse Clubkampioenschappen te organiseren. Een ontzettend leuk opgezet toernooi binnen de Haaksbergse verenigingen, waarin voor iedere klasse aandacht is. De organisatie rouleert jaarlijks tussen Tennis Vereniging Veldmaat (TVV), Tennis Club Haaksbergen (TCH), Kei-Fit en Tennisvereniging de Hoeve. Ben je lid bij 1 van deze Haaksberse tennisverenigingen, hou dan alvast een gaatje vrij in je agenda van maandag 23 augustus t/m zondag 29 augustus! Niet iedereen zal het met ons eens zijn, maar in de Hoeve blijft het motto: Meedoen is belangrijker dan winnen. De kans om te winnen is echter groot. Ook al win je niet op de baan, het finale weekend wordt afgesloten met een loterij met super leuke prijzen!

Wil je meer weten, volg ons op facebook, kijk op onze website www.tvdehoeve.nl of stuur een mail naar tvdehoeve@outlook.com.

Tennisvereniging de Hoeve website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant