Skip to main content

Volleybalvereniging Isivol: waar teamgevoel en spelplezier samen komen

Isivol is de volleybalvereniging uit Sint Isidorushoeve waar teamgevoel en spelplezier al 45 jaar samen komen. Isivol beschikt momenteel over 137 leden. Wil jij je aansluiten? Dan ben je van harte welkom, want we groeien graag verder.

Op dit moment spelen we volleybal met 5 damesteams, 1 herenteam, 2 recreatieteams, 3 jeugdteams en 6 miniteams. De wedstrijden worden op woensdagavond (voor recreatieteams), vrijdagavond en zaterdag gespeeld. En daarnaast kunnen we gedurende de week gebruik maken van de sportzalen in gemeenschapshuis ’t Meuken. Waarbij de kantine het hart van de vereniging is. Samen met andere sportverenigingen kunnen we hier na een training of wedstrijd genieten van een hapje en drankje om teamgevoel en spelplezier samen te laten komen.

Onze damesteams spelen elk op hun eigen niveau. Variërend van de eerste klasse tot de derde klasse en voor elke leeftijd is er een passend niveau. Isivol kenmerkt zich door een zeer gezellige vereniging waar ieder op zijn of haar niveau gewaardeerd wordt.

Ons herenteam is een mix van een aantal ervaren volleyballers en talentvolle ex-voetballers die uitblinken in balgevoel. Drie jaar geleden zijn zij samen gestart als nieuw team en zij spelen inmiddels eerste klasse!

De jeugdteams trainen twee keer per week, waarin techniek en het onder de knie krijgen van het systeem veel aandacht krijgt. Talenten voor de toekomst worden klaargestoomd. Naast het volleybalspel is er ook ruimte voor ontspanning. Zo wordt jaarlijks het volleybalkamp georganiseerd door het jeugdbestuur. Helaas is er afgelopen jaar geen mogelijkheid geweest om op kamp te gaan in verband met COVID, maar heeft het jeugdbestuur leuke alternatieve activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden. Denk aan een online pubquiz, puzzeltocht en zeskamp.

Bij de mini’s wordt door enthousiaste trainsters de beginselen van het volleybal bijgebracht. Natuurlijk met spelvreugde voorop, maar het is goed om te zien hoeveel deze meiden zich in korte tijd ontwikkelen. Samen met klasgenootjes volleyballen op de woensdagavond is toch het leukste wat er is?

Aangezien we door COVID al een geruime tijd niet kunnen trainen in de sporthal, zijn we erg blij dat we sinds een aantal weken weer buiten kunnen sporten. Daarbij komen onze beachvolleybal velden erg goed van pas, we beschikken over vier velden waar we alle leden kunnen verwelkomen met inachtneming van alle maatregelen.

Ben jij enthousiast geworden over onze vereniging of wil je graag meer weten? Kijk dan op onze website www.isivol.nl voor meer informatie. We verwelkomen je graag bij Isivol!

Isivol website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant