Skip to main content

Basketbal iets voor jou? Word lid van Tonego’65!

2023 was een succesvol jaar voor de spelende leden van Tonego’65. Maar liefst drie teams zijn kampioen geworden! Zowel de U12, U18 en Dames1 mochten deze mooie titel op hun naam zetten! De dames zijn daardoor zelfs gepromoveerd! Daarnaast hebben we ook mogen genieten van het enthousiasme en de energie van de andere teams! Wij zijn trots op onze leden!

Ook dit jaar zijn we weer fanatiek van start gegaan. Verschillende teams staan ingeschreven in de competitie en zelfs de kleinste kinderen kunnen meedoen in toernooivorm.

Heb je balgevoel en ben je nieuwsgierig naar de sport? Kom dan 4x vrijblijvend meetrainen tijdens onze inlooptraining op maandag om 17:00u in onze thuishaven sporthal de Els. Ook worden er in vakanties regelmatig basketbalclinics gegeven. Meer weten? Neem dan een kijkje op onze vernieuwde website www.tonego65.com.

Vrijwilligers gezocht

Graag houden we onze groeiende vereniging gezond, maar dat kan niet zonder hulp van vrijwilligers. Wij hopen daarom dat ook de ouders komend seizoen weer een positieve bijdrage willen leveren aan de groei van onze vereniging. Meld je daarom aan voor onze vrijwilligers app groep, je kunt vrijblijvend reageren op een geplaatste oproep indien je beschikbaar bent.

Houd je van gezelligheid? Ook in onze kantine kunnen wij extra handen goed gebruiken. Vind je leuk om af en toe een bardienst te draaien, stuur dan een mail naar secretariaat@tonego65.com of meld je via het contactformulier op onze site!

Vacature trainer gezocht

In het bijzonder zijn we op zoek naar trainers. We zien onze jeugdige aanwas groeien, dat maakt dat we ook voor komend seizoen vast opzoek moeten naar enthousiaste trainers/coaches en/of spelbegeleiders. Lijkt het je leuk om in een dynamische groep onze leden te helpen hun talenten te ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via secretariaat@tonego65.com

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant