Skip to main content

TV Park Grintebos in de bloei van haar leven

Op allerlei fronten floreert tennisvereniging TV Park Grintebos als nooit tevoren! Een bloeiende jeugdafdeling, hoogopgeleide tennistrainers en een groot aantal competitiespelers die de pannen van het dak speelt. Een unieke vereniging in allerlei opzichten.

 

TV Park Grintebos is gevestigd in de Veldmaat en telt ruim 400 leden, waaronder veel jeugd, recreanten, competitiespelers en leden die wekelijks een uurtje ‘koffie tennis’ spelen. 

Het bijzondere aan deze vereniging is dat leden het hele jaar door buiten èn binnen kunnen spelen. Het park beschikt over 6 gravelbanen en in de winter maken leden gebruik van 5 indoorbanen in de aangrenzende hal. 

 

Hoogopgeleide tennistrainers
De tennisvereniging beschikt over 7 hoogopgeleide, gecertificeerde tennistrainers. Het is best bijzonder dat onze vereniging over zo’n sterk trainersteam beschikt.

 

Bloeiende jeugdafdeling
We zijn erg trots op onze jeugdafdeling met maar liefst ruim 180 spelers. Die trakteren we op leuke en uitdagende activiteiten, zoals de voorjaar- en najaarscompetitie, het junior/seniortoernooi, oliebollentennis, Sinterklaasactiviteiten en als hoogtepunt eens per 2 jaar het tenniskamp. Voor de getalenteerde jeugdleden werkt TV Park Grintebos samen met diverse tennisscholen waardoor zij op hoger niveau kunnen trainen.

 

Sociaal en sportief
Een andere florerende afdeling binnen TV Park Grintebos is de competitie. Maar liefst 35 competitieteams hebben zich dit voorjaar ingeschreven, van wie 20 jeugdteams en 15 seniorenteams, variërend van beginnend tot de hoofdklasse. De senioren spelen competitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Naast het spelen van een leuke, goede wedstrijd is gezelligheid net zo belangrijk! Na de wedstrijd is het gebruikelijk om samen met je tegenstander(s) onder het genot van een drankje (en hapje) nog even gezellig na te kletsen. 

 

Open toernooien
Om bovengenoemde activiteiten in goede banen te leiden beschikt de club over een betrokken bestuur en diverse commissies voor de jeugd, sponsoring en toernooien, met als jaarlijks hoogtepunten het Twents Indoorkampioenschap in de hal en het Open Toernooi begin juli op het park. Mocht de situatie het toelaten, betekent het dat we dit jaar de 25e editie organiseren. Beide toernooien kennen altijd een sterk, aantrekkelijk deelnemersveld, waardoor ook de toeschouwers volop aan hun trekken komen. 

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant