Skip to main content

Tennis & Padel Club Haaksbergen blijft investeren: van 2 naar 4 padelbanen!

Met veel enthousiasme kondigt TCH aan dat het aantal padelbanen op dit moment wordt uitgebreid van 2 naar maar liefst 4 banen. Deze investering komt voort uit de groeiende populariteit van padel in de regio en de wens van de club om aan de toenemende vraag van (nieuwe) leden te voldoen. Na de realisatie van de 2 nieuwe padelbanen zal TCH in totaliteit over 4 tennisbanen en 4 padelbanen beschikken.

De padelsport heeft de afgelopen jaren wereldwijd een enorme groei doorgemaakt. Ook in Nederland en Haaksbergen groeit de sport onverminderd door. De belangstelling voor deze dynamische sport blijft toenemen. Met de huidige twee padelbanen kan TCH de vraag naar speeltijd nauwelijks bijbenen. Door de faciliteiten te verdubbelen naar vier banen biedt TCH bestaande leden de mogelijkheid om vaker te spelen en nieuwe leden de kans om zich bij de club aan te melden.

Ook blijft TCH investeren in een duurzame toekomst: in 2024 gaat de club volledig van het gas af, is gekozen voor de installatie van een warmtepomp, komt er een nieuw, goed geïsoleerd dak op het clubgebouw en wordt een totaal van 80 zonnepanelen op het park gerealiseerd. Deze investeringen worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Coöperatiefonds en zijn niet alleen een investering in de duurzame toekomst van de vereniging, maar ook een inspiratiebron voor andere sportorganisaties om groene initiatieven te omarmen.

De club kijkt met veel enthousiasme uit naar de volgende fase van haar padelavontuur en verwelkomt iedereen die geïnteresseerd is graag. Een jaarlidmaatschap (kalenderjaar) bedraagt 165 euro per persoon waarbij leden onbeperkt kunnen padellen en tennissen. De uitbreiding biedt plaats aan 100-150 nieuwe leden dus wacht niet te lang met aanmelden. Lid worden kan direct via de QR-code: https://www.tchaaksbergen.nl/lidmaatschap/.

Via de website Meet & Play kunnen de banen ook eenmalig gehuurd worden voor bijvoorbeeld vrienden, familie- of bedrijfsuitje.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant