Skip to main content

Elkaar blijven informeren en creatief zijn.

Dat is het motto binnen onze betrekkelijk kleine vereniging. Wij hebben vanuit het bestuur, samen met onze leden, vanaf het begin van deze lastige tijd waarin weinig mogelijk is steeds getracht te kijken naar wat wel mogelijk is.

Continu hebben wij iedereen bijgepraat en ook onze ledenvergaderingen zijn gewoon doorgegaan, weliswaar digitaal. Wij zijn van mening dat we elkaar moeten blijven informeren omdat we samen ook meer weten en onze krachten moeten bundelen.

Helaas was dat soms alle zeilen bijzetten en “coronaprotocollen” maken voor een evenement om dat toch op het laatste moment weer af te moeten gelasten. Daarbij hebben wij steeds ook het maatschappelijk belang zwaar laten meewegen. De teleurstelling was dan vanzelfsprekend groot maar gelukkig ook het begrip voor de situatie.

Onze lessen hebben zoveel mogelijk door kunnen gaan. Dit steeds op een andere manier en soms maar voor een bepaalde leeftijdsgroep. Maar ook daar zijn we uitgegaan van het half  volle glas. Wij hebben een mooi ruim terrein en daarvan hebben we goed gebruik gemaakt.

Wij staan nu aan de vooravond van een kleinschalig evenement dat binnen de huidige regels past. Binnenkort kunnen onze leden onder de 27 deelnemen aan een zogenaamd oefenmoment. Dit houdt in de men wel voor punten rijdt maar dat er geen klassement wordt opgemaakt om op die manier de bewegingen en aantallen mensen die bij elkaar zijn tot een minimum te beperken.

Afgelopen weekend is er een online pub-quiz georganiseerd waar veel leden aan hebben meegedaan die samen een leuke avond hebben gehad.

Achter de schermen werd en wordt nagedacht over hoe iedereen een steentje kan bijdragen aan de vereniging, in de vorm van acties die geld opbrengen maar die vooral ook een moment zijn om elkaar, in kleine groepjes, weer even te zien.

Daarnaast bieden wij regelmatig een oefenparcours aan en zetten wij onze dressuurbanen op zodat onze en andere ruiters en amazones kunnen oefenen in een zogenaamde wedstrijdsetting.

Wij zien dat als een stap in de richting van een “normaal” clubleven waarin we elkaar weer zomaar kunnen ontmoeten.

LR & PC Isidorusruiters website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant