Skip to main content

Isidorusruiters, een levendige vereniging

Heb je een paard of pony en ben je op zoek naar een gezellige en actieve rijvereniging die niet alleen maar activiteiten organiseert die paard gerelateerd zijn? Dan bent u bij de Isidorusruiters aan het goede adres!

Naast de clublessen op maandag- en dinsdagavond, worden er tal van andere activiteiten georganiseerd: creatieve workshops, een avondje bowlen, een bezoekje van de Sint, jaarlijkse bloemenverkoopaktie, een dropping, ponykamp of een bezoek aan een escaperoom of pretpark. Ook houden we elk jaar aan het eind van het zomerseizoen een gezellige barbecue, waarbij de clubkampioenen bekend worden gemaakt.

Door een paar fanatieke vrijwilligers van stichting ’t Meuken hebben de kinderen (en volwassenen) dit jaar zelfs een paar dagen kunnen schaatsen in onze grote rijbak! Natuurlijk mét warme chocolademelk!

Daarnaast organiseren we ook concoursen, bijvoorbeeld in het voorjaar een dressuurwedstrijd “de Grote Prijs” van de Sint Isidorushoeve. Dit is een opengestelde wedstrijd wat betekent dat ieder lid aan deze wedstrijd mag deelnemen, ook zonder startkaart.

Ieder lid mag met zijn of haar paard/pony op de les komen. De springlessen zijn op maandagavond en de dresuurlessen op dinsdagavond. De lessen duren 45 minuten.

De beginnerslessen hebben vaste tijden. Voor de overige lessen kan men zich iedere week inschrijven en kiezen uit dressuur- of springles. De lessen worden gegeven door gediplomeerde, enthousiaste en ervaren instructeurs.

Onze rijbakken zijn rondom met hout omgeven en hebben uitstekende verlichting en bodems. Dit alles is te vinden op sportcomplex ’t Meuken aan de Beckumerweg 11 in de Sint Isidorushoeve.

Bent u na dit gelezen te hebben enthousiast geraakt? Dan kunt u voor meer informatie een kijkje nemen op onze website www.isidorusruiters.com of contact opnemen met Leanne Vreman 06-23506476.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant