Skip to main content

Kom lekker handballen bij H.V. Stormvogels !

Handbalvereniging Stormvogels is een vereniging waar we oog hebben voor uitdagende en sportieve prestaties en ook de gezelligheid en goede sfeer erg belangrijk is.

Onze vereniging bestaat uit ca 200 leden verdeeld over 6 senioren teams en 8 jeugdteams (vanaf 6 jaar). In de periode oktober t/m april wordt er in de zaal getraind en gespeeld (wedstrijden op zondag) en van mei t/m september trainen en spelen we wedstrijden en toernooien op de beachvelden van Stichting Beachcourt de Veldmaat.

BEACHHANDBAL (de zomerse variant van handbal !)

Beachhandbal is de zomerse variant van handbal. Zon, zand en muziek, heerlijk! Beachhandbal gaat over beleving, snel spectaculair spel en fairplay.
Pirouetjes, vliegertjes en highfives zie je elke wedstrijd terugkomen.

We hebben zowel jongens en meiden teams (F t/m A, heren en dames senioren teams) en we trainen gemiddeld 2x in de week. Ook is het mogelijk om via een zomerabonnement mee te doen aan het beachhandbal bij onze vereniging.
In 2022 en 2023 hebben we met een aantal teams meegedaan aan het NK beachhandbal en het jongens D-team is in 2022 2e van Nederland geworden en het meiden B-team in 2023 4e van Nederland!

Wil je een keer meedoen, meld je dan aan via beachhandbal@hvstormvogels.nl

Naast het handballen, worden er ook diverse activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld
ons jaarlijkse jeugdkamp, Stormvogels goes Carribean, teamuitjes, filmavonden, Sinterklaasfeest, pubquiz, vrienden en vriendinnendag. Kom eens kijken of gratis meetrainen!
Voor meer informatie:

www.hvstormvogels.nl
Emailadres: info@hvstormvogels.nl

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant