Skip to main content

De Haaksbergse Toer- en Fietsclub: meer dan fietsen alleen

Op de pedalen stappen onder de vlag van de HTFC, is meer dan fietsen alleen. Werken aan je conditie en techniek en je krijgt een hoop fietsmaatjes en gezelligheid op de koop toe. En nog veel meer! Wat te denken van een heuse bandenfluisteraar? Er fietst er een mee bij de HTFC. Bandenpech onderweg? De fluisteraar fikst alles!

De mountainbike-route van Haaksbergen, misschien ken je hem wel, is een mooie en door kenners erg gewaardeerde route, die gaat over bospaden, zandwegen en uitdagende singletracks. Er is een snel groeiende jeugdafdeling die de jeugd een leerzame, uitdagende en plezierige ervaring met mountainbiken aanbiedt. Met elkaar ontdek je de fijne kneepjes van het mountainbiken.

Nog meer fietsen? Met een racefiets kun je sneller rijden en je komt verder van huis dan je gewend bent. De HTFC biedt ruimte voor elke racefietsliefhebber, of je nu erg fanatiek bent of vooral de sportieve gezelligheid van het samen fietsen zoekt. Daarnaast beschikt de vereniging over prachtige fietsroutes.

Al gehoord van gravelbiken? De beste eigenschappen van de racefiets en de mountainbike zijn verenigd in de gravelbike. Met een gravelbike kun je alle kanten op, na een racesprintje op het gladde asfalt zo het ruige terrein in: dat is kicken!

De zondagse ritten die de racers, gravelbikers en mountainbikers maken, worden steevast in een gemoedelijke sfeer afgesloten. Even uitblazen met een kop koffie. Je kunt je ervaringen delen en luisteren naar sterke verhalen. Altijd goed!

Er worden regelmatig techniektrainingen verzorgd, zodat je jezelf kunt ontwikkelen. Als HTFC-lid kun je professionele fietskleding voordelig aanschaffen. Ook fijn om te weten: als HTFC-lid heb je direct een ongevallenverzekering achter de hand. Fietsen bij de HTFC; ongeacht je leeftijd ga je je grenzen verleggen. Een geweldige hobby!

Meer weten? Bezoek onze website www.htfc.nl of mail naar info@htfc.nl

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant