Skip to main content

HSC’21

HSC’21 is een voetbalvereniging in Haaksbergen met ruim 800 leden. De voetbalclub ligt mooi gelegen in het Scholtenhagenpark aan de rand van Haaksbergen, waar meerdere verenigingen actief zijn.

HSC’21 heeft als missie een vereniging te zijn waar ieder lid met plezier komt en zichzelf kan ontwikkelen om zo het beste uit zichzelf naar boven te halen. Niet alleen als voetballer, maar ook op persoonlijk en sociaal vlak.

HSC’21 is een warme club waar presteren en gezelligheid hand in hand gaan.

Het motto van HSC’21 is: Plezier + Ontwikkelen = Presteren

HSC’21 hanteert de visie om een familiaire vereniging zijn, waar leden graag komen. Zowel om te voetballen, maar net zo goed voor de gezelligheid.

HSC’21 is een vereniging waarin iedereen gelijk is en leden elkaar willen helpen. Onze leden zijn betrokken bij de club en delen gemeenschappelijke ambities om de vereniging nog beter te maken.

Een mooi voorbeeld van deze betrokkenheid is, is het Zaadterdagteam dat de laatste jaren in het najaar het SuperSaterday feest houd in de kantine van HSC’21 en de opbrengst hiervan weer besteedt aan de aankleding van de kantine. Ook Hazee6 heeft al jaren de dag van de geheime zender waarmee zij goede doelen ondersteunen. HSC’21 laat hiermee ook zijn maatschappelijke betrokkenheid zien.

Een ander voorbeeld is de oprichting van het kledingfonds. Alle spelers (jeugd en senioren) ontvangen een trainingspak en sporttas. Dit draagt bij aan een uniforme uitstraling van de club.

Binnen de gehele vereniging staat het plezier voorop. Ieder lid moet in staat worden gesteld zich op zijn of haar eigen niveau te blijven ontwikkelen.

De insteek bij HSC’21 is positief en attractief voetbal. Met name omdat dit leuker is om te spelen en het draagt meer bij aan de ontwikkeling. Datzelfde geldt voor de coaching/begeleiding. Een positieve wijze van coachen en begeleiden draagt bij aan plezier en uiteindelijk aan ontwikkeling.

In de regio is HSC’21 een aantrekkelijke club door het niveau waarop men met al haar selectieteams actief is. Jeugdspelers kunnen zich bij de club ontwikkelen in de wetenschap dat zij ook kansen krijgen om de top van het amateurvoetbal te halen.

Het laatste jaar is een tendens van groei te zien bij de jongste jeugd, mede door de insteek van positieve wijze van coachen en begeleiden.

HSC’21 hanteert een algemene voetbaltechnische beleidsvisie “verantwoord presteren”. Dit beleid is gebaseerd op de pijlers kwaliteit, plezier en prestatie.

De club focust zich hierbij behalve op talentontwikkeling ook op plezierbeleving, sociale interactie en saamhorigheid.

Vanwege toenemende belangstelling voor het zaterdagvoetbal is HSC’21 in het seizoen 2022/2023 gestart met een prestatieteam op zaterdag. Op deze manier wil HSC’21 de spelers nog meer kunnen bieden en behouden bij de club.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant