Skip to main content

Voetbal vereniging VV Buurse

VV Buurse is een voetbalvereniging met ca 200 leden.

Het afgelopen jaar is vooral het vrouwenvoetbal in Buurse gegroeid. Iedere woensdag trainen ze en ongeveer 1x per maand spelen ze op de vrijdagavond een toernooitje met 3 tot 4 andere teams. Naast het trainen op het veld doen ze het ook goed in de derde helft. Daarnaast hebben we op de vrijdagavond ook een 35+ team. Dit team speelt ook circa 1x per maand op de vrijdagavond voor de Noabercup. Op de zondag hebben we vier seniorenteams. Vooral Buurse 5 (de alte heren) geeft het goede voorbeeld met de huidige eerste plaats. Met de jeugd werken we samen met HSC ‘21, wat ons zeer goed bevalt. De jongens/meisjes uit Buurse kunnen door de samenwerking op het juiste niveau spelen. Gelukkig hebben we nu ook weer wat nieuwe aanwas bij de allerjongsten. Dit JO7-team speelt in een onderlinge competitie voor dorpsverenigingen. In november hebben we voor de jeugd ook een voetbaldag georganiseerd. Het plezier spatte ervan af bij de jongetjes en meisjes, en de pannenkoeken na die tijd gingen er als zoete broodjes in.

 

VV Buurse bijna 75 jaar!
Volgend jaar bestaat VV Buurse 75 jaar. Na alle corona-perikelen hopen we er een groot feest van te maken. Daarnaast is het de bedoeling dat volgend jaar het hoofd-kunstgrasveld vervangen wordt. Naast de wedstrijden organiseert de activiteitencommissie ieder jaar een aantal activiteiten. Denk hierbij aan een smokkeltocht, de playbackshow en het brodd’n toernooi. Dit toernooi staat na 2 jaar afwezigheid ivm corona weer op de planning en zal op zondag 3 juli plaatsvinden.

 

Intresse?
Mocht je in Buurse en omgeving wonen en interesse hebben in voetbal, dan ben je van harte welkom bij VV Buurse. Ook als je niet kunt voetballen, ben je van harte welkom. De derde helft is bij ons namelijk net zo belangrijk. 

VV Buurse website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant