Skip to main content

Badmintonvereniging ’t Pluumke

Badmintonvereniging ’t Pluumke  voor plezier op en naast het badmintonveld!

 

De sport badminton kan in Haaksbergen al 55 jaar beoefend worden bij badmintonvereniging ’t Pluumke.

Op dit moment hebben we nog 1 lid, die al deze sportieve en gezellige jaren heeft meegemaakt bij onze vereniging. De badmintonsport heeft veel last gehad van de lockdowns de afgelopen jaren. Als binnensportvereniging hebben we lang niet kunnen spelen. Daarom hopen via deze weg weer nieuwe leden aan te spreken en enthousiast te maken voor de snelste racketsport ter wereld!

Badminton kent een enkelspel, dubbel- en gemengd dubbel spel en is daarmee zowel een individuele sport als een teamsport. Onze vereniging biedt badminton zowel op recreatief als op competitief niveau aan. Dit laatste door in teamverband deel te nemen aan de regionale competities. Ook deze competities zijn op verschillende niveaus.

 

Donderdagavond
Donderdagavond is onze speelavond. De vereniging speelt en traint in Sporthal de Els. Leden hebben de keuze om deel te nemen aan de trainingen. De trainingen beginnen om 20.00 uur en worden door een ervaren trainer geleid. Hij heeft oog voor niveauverschillen, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan worden aangesproken. Ook voor leden die niet willen trainen zijn er vanaf 20.00 uur voldoende banen beschikbaar om een shuttle te slaan.

Na de training, rond 21.30 uur, is er mogelijkheid om met alle aanwezigen een wedstrijdje te spelen. Deze mixvorm waar alle leden graag aan meedoen zorgt voor een leuke sfeer aan het eind van de avond.

 

Gezelligheid
De gezelligheid in de zaal kan na de training worden voortgezet in de kantine van de sporthal. Daar kan onder het genot van een hapje en een drankje lekker met elkaar worden gekletst. Ieder jaar zijn er enkele leden verantwoordelijk voor een ‘ledenuitje’. Als club vinden we het belangrijk om ook aandacht te hebben voor deze gezellige activiteiten.

 

Nieuwe leden zijn altijd welkom
Voel je vrij om contact op te nemen, of donderdagavond langs te komen. Iedereen kan kosteloos 3x gratis meespelen. Rackets en shuttles zijn in de zaal aanwezig.

Website: www.pluumke.nl

www.facebook.com/badmintonverenigingtpluumke

Voor meer informatie mail: 2098ccp@badminton.nl

Badmintonvereniging ’t Pluumke website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant