Skip to main content

BCB BadmintonClub Buurse

Wij zijn BCB, een gezellige badmintonvereniging met zo’n actieve 15 leden die op vrijdagavond en zondagochtend spelen in de ‘Trefkoel’ in Buurse. 

In de sporthal hebben we drie banen tot onze beschikking die we gebruiken om te dubbelen, maar enkelen is ook mogelijk. Na elke partij wisselen partners en de duo’s en spelen we de volgende partij. Iedereen kan met en tegen iedereen spelen. Spelniveau is daarin niet het belangrijkste voor ons. Partijen die gelijk opgaan en waar je tot het uiterste moet gaan, zijn natuurlijk het leukst en daarom wisselen we veel. 

We hebben geen trainer bij onze vereniging. Door te spelen helpen we elkaar om beter te worden en geven we aanwijzingen om je spel te verbeteren.

 

Dus wil je gewoon lekker partijtjes badmintonnen? Kom dan een keer langs op vrijdagavond of zondagochtend in de Trefkoel. Je niveau is niet belangrijk, de goede zin wel. De leeftijd van onze leden ligt nu tussen de 35 en 75 jaar, maar ook jongere en oudere spelers zijn welkom. Er zijn rackets aanwezig die je kan gebruiken. Mocht het een probleem zijn om op eigen gelegenheid op tijd in Buurse te komen, dan is er vaak wel iets te regelen met leden die vanuit Haaksbergen komen.

 

Speeltijden: Vrijdag 19:00 – 20:00, zondag 10:00 – 11:00

Contributie: € 30,= per kwartaal

Informatie en/of aanmelden: edwinmolderink@kpnmail.nl

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant