Skip to main content

Welkom bij TV Veldmaat

TV Veldmaat is een mooie en gezellige tennis- en padelvereniging in Haaksbergen. De vereniging is een levendige club met zo’n 360 leden. Ons park ligt in de wijk de Veldmaat, aan de rand van het dorp, midden in het ontmoetingspark De Greune.
Bij TV Veldmaat kan iedereen het hele jaar door op alle niveaus tennissen en padellen omdat we over kunstgrasbanen beschikken. Binnen onze vereniging staat zowel recreatief als competitief tennis centraal. We hebben diverse activiteiten, toernooien, interne competities en trainingen. Naast het sporten is het goed toeven in onze gezellige kantine en op het terras. Iedereen kan zich prima uitleven bij onze gezellig vereniging!

Padel verovert Haaksbergen!
Sinds de zomer van 2020 heeft de sport Padel Haaksbergen veroverd! De splinternieuw strakke kooi en het blauwe kunstgras zijn een echte blikvanger! Padel is een dynamisch spel en kan worden gezien als een mix van tennis
en squash. Het wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld omringd door glas en hekwerk en je gebruikt een speciaal padelracket. Tijdens het spel zijn de wanden onderdeel van het spel waardoor je lange en spectaculaire rally’s krijgt. Ook is kracht minder belangrijk bij padel dan bij tennis en mede daardoor is padel geschikt voor alle leeftijden. Inmiddels heeft de jeugd ook deze verslavende sport ontdekt. Sta je eenmaal in de kooi en op de baan, dan ben je verkocht! Inmiddels wordt onderzocht of er een 2e padelbaan gerealiseerd kan worden op ons gezellige park! Ben je enthousiast geraakt en wil je deze snelst groeiende sport in Nederland ook een keer proberen? Kom dan gerust een kijkje nemen op ons park of kijk op www.tv-veldmaat.nl!

Lidmaatschap
We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Mensen die al hebben getennist en het weer op willen pakken; mensen die na of naast een andere sport het tennissen willen proberen of juist mensen die nog nooit aan sport hebben gedaan.
Onze nieuwe leden zullen we wegwijs maken binnen de vereniging en kennis laten maken met de tennis- en padelwereld! Bekijk op www.tv-veldmaat.nl onze infogids met informatie over lidmaatschap, de contributie en overige informatie.
Voor het eerste jaar hebben we een leuke aanbieding, € 50,– en 5 tennislessen voor maar € 25,–.

TV Veldmaat website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant