Skip to main content

Kei-fit Budo

Veiligheid, kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand bij Kei-Fit Budo. De veiligheid is alleen mogelijk wanneer iedereen zich aan de geldende dojo-regels houdt. Respect voor elkaar en de docenten is hierin de basis. De kwaliteit van iedere budoka is uiteindelijk te zien in zijn zelfbeheersing en rust die hij uitstraalt. Dus niet alleen in het technische aspect, maar ook de mentale groei. Naast de trainingen zullen er diverse activiteiten verzorgd worden voor alle leerlingen van Kei-Fit Budo. Denk aan een regionale Kei-Fit Budo Competitie, trainingsstages met andere clubs en een jaarlijks jeugdkamp.

Onze lessen kennen een duidelijke structuur. Structuur geeft duidelijkheid, zodat we de oosterse krijgskunsten op een veilige wijze kunnen oefenen. Ieder individu is welkom bij Kei-Fit Budo. Ook kinderen die een vorm van autisme hebben of ADHD. De een is wat drukker dan de ander en de ander is misschien wat meer onzeker. Hier houden we rekening mee en proberen te helpen in de persoonlijke groei van ieder individu. De judolessen staan onder leiding van Adriaan Veldboom & Marjolein Besnyöi. De judolessen worden verzorgd bij Kei-Fit Haaksbergen en Lichtenvoorde. Adriaan Veldboom| Judoleraar B en in het bezit van de 3e dan. Marjolein Besnyöi| Judolerares A en in het bezit van de 2e dan.

Wij streven er naar dat onze jeugdlessen karaktervormend moeten zijn. Concreet houdt dit in dat we de sport gebruiken om de kinderen te helpen sterker in hun schoenen te staan. Door een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, gebaseerd op vertrouwen, denken wij dat een kind beter in staat zal zijn om in het leven met tegenslagen om te gaan.

Kei-fit Budo website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant