Skip to main content

Tennisvereniging De Hoeve

Tennisvereniging de Hoeve is onderdeel van sportpark ’t Meuken in Sint Isidorushoeve en staat bekent om haar wekelijkse racketavonden, gezellige toernooien en lesavonden.

Op onze verlichte kunstgrasbanen is er ruimte voor les, regionale competitie, vrijdagavond competitie en uiteraard onderlinge strijd tussen jong en oud. Het instapmoment is laagdrempelig en binnen TV de Hoeve hebben we al jaren een onderlinge regio competitie met onder andere Rekken, Rietmolen en Beckum. Voor een ieder wat wils en binnen de kortste keren vind je aansluiting met tennismaten op je eigen niveau. Met onze bescheiden omvang is onze betrokkenheid Groots! We zijn trots op onze hechte gemeenschap, waarin Haaksbergenaren zich snel thuis voelen. 

 

Door een goede partnership met de andere Haaksbergse verenigingen is er onderling een sportieve, gezonde rivaliteit. Zo kunnen wij als relatief kleinere vereniging toch een aanbod creëren voor zowel jong als oud. Deelname aan de regionale of zelfs landelijke KNLTB toernooien is door deze samenwerking dan ook zeker mogelijk.  

 

Meer weten?
Al met al zijn wij een gezellige en bruisende tennisvereniging, waar veel activiteiten gedurende het gehele jaar worden georganiseerd. Wil je meer weten, volg ons op facebook, kijk op onze website www.tvdehoeve.nl of stuur een mail naar tvdehoeve@outlook.com.

Tennisvereniging De Hoeve website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant