Skip to main content

De Haaksbergse Toer- en Fietsclub: meer dan fietsen alleen

Op de pedalen stappen onder de vlag van de HTFC, is meer dan fietsen alleen. Werken aan je conditie en techniek en je krijgt een hoop fietsmaatjes en gezelligheid op de koop toe. En nog veel meer! Wat te denken van een heuse bandenfluisteraar? Er fietst er een mee bij de HTFC. Bandenpech onderweg? De fluisteraar fikst alles!

 

Over HTFC
Even lekker met je hoofd in de wind. Wat is er nou nog fijner als je lang binnen hebt gezeten achter je beeldscherm of als je verder nergens heen kunt? Fietsen; in coronatijd kan het gewoon.

De mountainbike-route van Haaksbergen, misschien ken je hem wel, is een mooie en door kenners erg gewaardeerde route, die gaat over bospaden, zandwegen en uitdagende singletracks. Er is een snel groeiende jeugdafdeling die de jeugd een leerzame, uitdagende en plezierige ervaring met mountainbiken aanbiedt. Met elkaar ontdek je de fijne kneepjes van het mountainbiken.

Dus ongeacht je leeftijd: je gaat je grenzen verleggen. Een geweldige hobby!

Nog meer fietsen? Met een racefiets kun je harder rijden en je komt verder van huis dan je gewend bent. De HTFC biedt ruimte voor elke racefietsliefhebber, of je nu erg fanatiek bent of vooral de sportieve gezelligheid van het samen fietsen zoekt. Daarnaast beschikt de vereniging over prachtige fietsroutes.

De zondagse ritten die de racers en mountainbikers maken eindigen steevast achter het DVO-gebouw. Om uit te blazen met een kop koffie. Je kunt je ervaringen delen en luisteren naar sterke verhalen. Altijd goed!

 

Meer weten?
Er worden regelmatig techniektrainingen verzorgd voor mountainbikers en racers, zodat je jezelf kunt ontwikkelen. Als HTFC-lid kun je professionele fietskleding voordelig aanschaffen. Ook fijn om te weten: als HTFC-lid heb je direct een ongevallenverzekering achter de hand.

Meer weten? Bezoek onze website https://htfc.nl of mail naar info@htfc.nl

HTFC website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant