Skip to main content

Badmintonvereniging ’t Pluumke voor plezier op en naast het badmintonveld!

De sport badminton kan in Haaksbergen al 55 jaar beoefend worden bij badmintonvereniging ’t Pluumke. We hopen via deze weg nieuwe leden aan te spreken en enthousiast te maken voor de snelste racketsport ter wereld!

De vereniging speelt en traint iedere donderdagavond in Sporthal de Els. Leden hebben de keuze om deel te nemen aan de trainingen. De trainingen beginnen om 20.00 uur en worden door een enthousiaste trainer geleid. Hij heeft oog voor niveauverschillen, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan worden aangesproken. Ook voor leden die niet willen trainen zijn er vanaf 20.00 uur voldoende banen beschikbaar om een shuttle te slaan.

Na de training, rond 21.30 uur, is er mogelijkheid om met alle aanwezigen een wedstrijdje te spelen. Deze mixvorm waar alle leden graag aan meedoen zorgt voor een leuke sfeer aan het eind van de avond.

De gezelligheid in de zaal kan na de training worden voortgezet in de kantine van de sporthal. Daar kan onder het genot van een hapje en een drankje lekker met elkaar worden gekletst.

Ieder jaar zijn er enkele leden verantwoordelijk voor een ‘ledenuitje’. Als club vinden we het belangrijk om ook aandacht te hebben voor deze gezellige activiteiten.

Badminton kent een enkelspel, dubbel- en gemengd dubbel spel en is daarmee zowel een individuele sport als een teamsport. Onze vereniging biedt badminton zowel op recreatief als op competitief niveau aan. Dit laatste door in teamverband deel te nemen aan de regionale competities. Ook deze competities zijn op verschillende niveaus.

Voel je vrij om contact op te nemen, of donderdagavond langs te komen. Iedereen kan kosteloos 3x gratis meespelen. Als club merken we dat leden behoefte hebben aan flexibiliteit. Nieuwe leden kunnen bij ons een strippenkaart afnemen, waardoor ze 10 avonden kunnen komen trainen voor € 20,-. Hierdoor zit je niet direct aan een lidmaatschap vast en kun je zelf de 10 momenten inplannen.

Badmintonvereniging ’t Pluumke:

Speelavond: Donderdagavond 20.00 uur, sporthal de Els, rackets en shuttles zijn in de zaal aanwezig.

Website: www.pluumke.nl

www.facebook.com/badmintonverenigingtpluumke

Voor meer informatie mail: 2098ccp@badminton.nl

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant