Skip to main content

AVH

Welkom bij AVH! De afgelopen jaren hebben we naast onze welbekende hardloop- en baanatletiektrainingen ons aanbod flink uitgebreid. Dankzij meer dan 40 vrijwillige trainers hebben we een gevarieerd aanbod om Haaksbergen in beweging te krijgen en te houden!

Hardlopen (van starter tot ultraloper) – Voor onze hardlopers zijn er elke week trainingen voor verschillende niveaus op de atletiekbaan en in de omgeving Haaksbergen. Naast sportieve prestaties maken we ook graag tijd vrij voor gezelligheid voor en na de training, bij speciale verenigingsactiviteiten en natuurlijk onze eigen hardloopwedstrijden als de Watermolenloop, de Pingelloop en de Mijlenloop!

Sportief wandelen – Wil jij in een gezellige groep jouw wandelconditie verbeteren? Sluit dan snel aan bij deze fanatieke groep! Naast de wekelijkse trainingen doet deze groep regelmatig samen mee aan kleine en grote evenementen.

Baanatletiek – Bij de jeugd t/m 15 jaar trainen we alle onderdelen! Van sprinten tot hoogspringen en van discuswerpen tot de lange afstanden. Daarnaast doen we ook mee met wedstrijden op lokaal en regionaal niveau. Dit jaar hebben we 5 competitieteams in de landelijke competitie! Prestaties zijn leuk maar plezier in de sport vinden we nog veel belangrijker bij AVH! De 16+ kan ook bij ons terecht voor een combinatie van baanatletiek, conditie- en krachttraining. Ook kan er een overstap worden gemaakt naar onze hardloopgroepen.

Framerunning – Inmiddels een vaste waarde binnen AVH! Wekelijks trainen de framerunners de techniek en conditie tijdens gevarieerde trainingen onder begeleiding van gespecialiseerde en vooral gezellige trainers!

Bootcamp – Op onze accommodatie inclusief gloednieuwe survivalhoek, ons bosparcours (650 meter) en natuurlijk op de bootcamproute Scholtenhagen kan je 2 keer per week helemaal los met deze sportievelingen. Ook goed te combineren met bijvoorbeeld hardlopen of baanatletiek!

Als lid mag je gebruik maken van het gehele trainingsaanbod. Daarnaast valt de koffie en thee binnen de contributie. Dus kom voor gezelligheid en sport naar onze mooie accommodatie op Sportpark Scholtenhagen! www.av-haaksbergen.nl.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant