Skip to main content

Spelplezier en teamgevoel

Isivol is een volleybalvereniging uit Sint Isidorushoeve waarbij teamgevoel en spelplezier al 48 jaar voorop staan. Momenteel beschikken we over ruim 150 leden en is er een wachtlijst voor nieuwe dames leden. In dit artikel zal dan ook de jeugd centraal staan, want wij verwelkomen graag nieuwe jeugdleden en trainers!

Onze jeugd bestaat uit één MA team, twee MB teams en één MC team. MA speelt dit seizoen eerste klasse. MB1 is de eerste seizoenshelft kampioen geworden in de tweede klasse en speelt de tweede seizoenshelft eerste klasse. MB2 speelt derde klasse en MC speelt tweede klasse. Alle jeugdteams trainen twee keer per week. MA heeft wedstrijden op de vrijdagavond en alle andere jeugdteams hebben wedstrijden op de zaterdag.

Daarnaast hebben wij sinds de tweede seizoenshelft vier miniteams, variërend in de leeftijden van 4 tot 11 jaar. Onze miniteams trainen elke woensdagavond. Bij de mini’s wordt door enthousiaste trainsters de beginselen van het volleybal bijgebracht. Natuurlijk met spelvreugde voorop, maar het is goed om te zien hoeveel deze meiden zich in korte tijd ontwikkelen.

Het jeugdbestuur zorgt voor de coördinatie van de jeugd. Zo verzorgen zij minitoernooien, plannen van wedstrijden voor de jeugd, teamindeling, maar ook activiteiten zoals het jaarlijkse kamp, de sinterklaasactiviteit en de oliebollenactie. Sinds een jaar bieden wij de jeugd ook aanvullende techniektrainingen. Vier maal per seizoenshelft wordt er op de zondagochtend een training georganiseerd voor alle jeugdleden, waarbij techniek centraal staat. Zo hopen wij onze talenten klaar te stomen voor de toekomst.

Isivol verwelkomt graag nieuwe jeugd, maar ook trainers. Alle trainingen en wedstrijden vinden plaats in gemeenschapshuis ’t Meuken, waarbij de kantine het hart van de vereniging is. Samen met andere sportverenigingen kunnen we hier na een training of wedstrijd genieten van een hapje en drankje om teamgevoel en spelplezier samen te laten komen.

Ben jij enthousiast geworden over onze vereniging of wil je graag meer weten? Kijk dan op onze website www.isivol.nl voor meer informatie. Het jeugdbestuur van Isivol verwelkomt je graag!

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant