Skip to main content

Het motto van HSC’21 is: Plezier + Ontwikkelen = Presteren

HSC’21 is een voetbalvereniging in Haaksbergen met meer dan 900 leden. De voetbalclub ligt mooi gelegen in park Groot Scholtenhagen aan de rand van Haaksbergen, waar in meerdere verenigingen actief zijn.
HSC’21 heeft als missie een vereniging te zijn waar ieder lid met plezier komt en zichzelf kan ontwikkelen om zo het beste uit zichzelf naar boven te halen. Niet alleen als voetballer, maar ook op persoonlijk en sociaal vlak.
HSC’21 is een warme club waar presteren en gezelligheid hand in hand gaan.
HSC’21 hanteert de visie om een familiaire vereniging zijn, waar leden graag komen. Zowel om te voetballen, maar net zo goed voor de gezelligheid.
HSC’21 is een vereniging waarin iedereen gelijk is en leden elkaar willen helpen. Onze leden zijn betrokken bij de club en delen gemeenschappelijke ambities om de vereniging nog beter te maken.
Binnen de gehele vereniging staat het plezier voorop. Ieder lid moet in staat worden gesteld zich op zijn of haar eigen niveau te blijven ontwikkelen.

 

De insteek bij HSC’21 is positief en attractief voetbal. Ten eerste omdat dit leuker is om te spelen en het draagt meer bij aan de ontwikkeling. Datzelfde geldt voor de coaching/begeleiding. Een positieve wijze van coachen en begeleiden draagt bij aan plezier en uiteindelijk aan ontwikkeling.

In de regio is HSC’21 een aantrekkelijke club door het niveau waarop men met al haar selectieteams actief is. Jeugdspelers kunnen zich bij de club ontwikkelen in de wetenschap dat zij ook kansen krijgen om de top van het amateurvoetbal te halen.

HSC’21 hanteert een algemene voetbaltechnische beleidsvisie “verantwoord presteren”. Dit beleid is gebaseerd op de pijlers kwaliteit, plezier en prestatie.

De club focust zich hierbij behalve op talentontwikkeling ook op plezierbeleving, sociale interactie en saamhorigheid.

HSC'21 website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant