Skip to main content

Hockeyvereniging HHC Haackey

Op het prachtige Park Scholtenhagen vind je tussen het prachtig groen de altijd levendige Haaksbergse Hockey Club Haackey. Doordeweeks zijn honderden kinderen en (jong-)volwassenen zich hier aan het voorbereiden op de spannende hockeywedstrijden van het weekend. Onder leiding van onze trainers en coaches worden onze Haackeyhelden opgeleid tot échte hockeytoppers, waarbij sportiviteit centraal staat. Vanaf jongs af aan worden belangrijke waarden geleerd aan onze leden: respect, samenwerking, fanatisme en doorzettingsvermogen. Tijdens het hockeyen zie je dit duidelijk terug in het spel: met vriend (onze team- en clubgenoten) en vijand (de tegenstander, natuurlijk) geven wij een unieke draai aan de hockeysport.

Haackey is een gemoedelijke club met grote verbinding tussen leden, ouders, trainers en vrijwilligers. Ieder lid draagt een steentje bij aan onze vereniging, waardoor wij samen bijdragen aan een laagdrempelige en gezellig club waar veel lol wordt gemaakt! Daar zijn wij trots op.

Wil jij een keer met ons meetrainen en ervaren hoe dit is?
Dat kan! Doe (vijf keer) gratis mee met onze proeflessen en geef je op via ‘(proef)lid worden’ op onze site. Is jouw vriendje of vriendinnetje al lid en wil je graag een keer met hem of haar mee? Laat ons dat zeker weten bij het aanmelden als proeflid, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Actie Funkey’s tot en met E-jeugd:
Kom bij ons het eerste seizoen gratis hockeyen en ervaar de sportiviteit van HHC Haackey!

HHC Haackey website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant