Skip to main content

Kom voetballen bij Hoeve Vooruit!

Damesvoetbal bestaat bijna 50 jaar!
In 2022 beleeft het vrouwenvoetbal bij Hoeve Vooruit haar 50-jarig jubileum. Al sinds 1972 is het vrouwenvoetbal niet meer weg te denken uit Sint Isidorushoeve, met vele hoogtepunten in de afgelopen 50 jaar en natuurlijk ons eerste vrouwenelftal dat op dit moment in de 2e klasse actief is. Helaas is in de afgelopen jaren het aantal meisjesleden afgenomen, waardoor er geen volwaardige jeugdteams gevormd konden worden. Gelukkig is er een oplossing gevonden in sv Bon Boys als samenwerkingspartner, waarmee wordt gebouwd aan toekomstbestendige meisjes- en vrouwentak in de gemeente Haaksbergen! Daarnaast zien we gelukkig ook dat de dames in de 25+ categorie het voetballen nog steeds leuk vinden, gezien het feit dat er al een aantal jaar twee vrouwen 25+ teams actief zijn bij Hoeve Vooruit! Zo kunnen we ons opmaken voor een mooi 50e jubileumjaar!

Succesvolle samenwerking jeugdteams met TVO en Bon Boys
Vanwege teruglopende jeugdaantallen is er in 2017 een samenwerking gestart met TVO. In 2019 volgde ook de samenwerking met Bon Boys.
In 2017 is er met TVO gestart om de JO13-1 samen te voegen, waarna dit de jaren erna gefaseerd werd uitgebouwd naar de leeftijdscategorieën daarboven. Vanaf het huidige seizoen zijn we nu zover dat de gehele bovenbouw (JO13-1 t/m de JO19-1) samen voetbalt!  Beide clubs zijn zeer tevreden met de samenwerking en hopen dit nog lang door te kunnen zetten!

Naast de samenwerking met TVO is er sinds 2019 een samenwerking in de meisjesjeugd samen met Bon Boys. Vanwege teruglopende ledenaantallen zijn de MO15-1 t/m de MO19-1 sinds het seizoen 2019-2020 samengevoegd. Zoals al eerder genoemd willen ook in deze samenwerking beide clubs verder bouwen aan een mooie toekomst voor het meisjes- en vrouwenvoetbal!

Kom voetballen bij Hoeve Vooruit!
Wil jij graag bij een gezellige en gemoedelijke dorpsvereniging spelen? Dan is Hoeve Vooruit dé vereniging voor jou! Wij beschikken over uitstekende faciliteiten zoals o.a. een mooi kunstgrasveld, gekwalificeerde trainers en goede materialen. Daarnaast staat sportiviteit en gezelligheid bij ons hoog in het vaandel.  Ben je nieuwsgierig en wil je graag eerst een keer meetrainen? Kijk dan op www.hoevevooruit.nl om contact op te nemen met een van de (jeugd)bestuursleden!

Hoeve Vooruit website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant