Skip to main content

Kom volleyballen bij Havoc!

Volleybalvereniging Havoc is een vereniging waar gezelligheid belangrijk is zonder dat we de sportieve prestaties uit het oog te verliezen.
We hebben veel verschillende teams van jeugd tot aan recreanten, voor iedereen is er plek binnen Havoc. Waarom lid worden? Wij bieden onze jeugdleden de mogelijkheid om twee keer per week te trainen. 60% van ons ledenbestand bestaat uit leden die jonger zijn dan 20 jaar. Dus een goede mix tussen jong en wat ouder!

Volleybalvereniging Havoc is een zeer actieve vereniging. Zo worden er ieder jaar veel activiteiten georganiseerd. Ieder seizoen trappen we af met het jeugdkamp, daarna openen we het seizoen met het Open Weekend. Dit is een weekend waarin de nieuwe teams zichzelf presenteren, wedstrijden spelen
en waar een feestje wordt gevierd. Verder organiseert Havoc het jaarlijkse beachvolleybal, buurtvolleybal, het wildtoernooi en het knieperkestoernooi.

Wat voor jou?
Kijken of volleybal bij Havoc wat voor jou is?
Stuur een mail naarinfo@vvhavoc
en we laten weten wanneer de trainingstijden zijn. Je kunt altijd 4 keer gratis en vrijblijvend meedoen.

Havoc website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant