Skip to main content

TAFELTENNISVERENIGING HATAC

1923 was voor onze bijna 60 jarige tafeltennisvereniging HATAC, voortgekomen uit het bedrijf KLM, een hersteljaar met tal van activiteiten . De samenhang van de leden zorgt er voor dat we 2024 goed begonnen zijn, HATAC is echt een club waar leden zichzelf kunnen en mogen zijn en waar het ‘ons’ gevoel nog hoog in het vaandel staat!

De voorzitter van onze club is al 21 jaar lid, waarvan 14 jaar als president. Hij is op de laatste ALV tot lid van verdienste benoemd. Joke Maatman is zelfs al 40 jaar lid.

Op 29 april van 19.30 tot 21.30 uur vindt voor leden een reanimatiecursus plaats in de Postkamer van het Saalmerink .

De zaalverhuurder heeft prijsstijgingen aangekondigd, die in elk geval voor 2023 en 2024 worden gecompenseerd door de Gemeente.

Een nieuw bestuurslid Algemene Zaken is gezocht en gevonden.

We spelen dit seizoen met 5 senioren- en 2 juniorenteams in de competitie en hebben een tafeltennisrobot aangeschaft waarmee onze leden kunnen trainen op hun slagvastheid en balcontrole.
Een belangrijke pijler van onze vereniging is de jeugd; deze is afgelopen jaar goed gegroeid!  Dit komt mede door enkele clinics voor de schoolgaande jeugd, welke onze leden zelf georganiseerd hebben in de gymzaal aan de Lijsterstraat, bij de St. Bonifatiusschool.

Hier vinden ook de wedstrijden om het clubkampienschap plaats op vrijdag 16 februari vanaf 20.00 uur.

Nieuwe leden ook uit onze buurtgemeentes Neede en Eibergen en zelfs uit Boekelo zijn van harte welkom.

Wil jij eens bij ons komen kijken of een balletje meeslaan? Informatie over onze trainingstijden vind je op www.hatac.nl.

Volgens een Parkinson Nieuwsbrief uit 2022 kan tafeltennis als Parkinson-therapie worden gezien.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant