Skip to main content

H.A.M.C.

De H.A.M.C. ontstond in 1965 toen de volksfeestcommissie het initiatief nam om een motorevenement te organiseren. De eerste cross werd een groot succes met 2500 belangstellenden, dit gaf de doorslag tot de oprichting van de H.A.M.C. in 1966.

Tegenwoordig zijn er vele evenementen op het circuit, waar in de loop der jaren veel is bijgebouwd. Naast de trainingen op zaterdag worden er clubcrossen, kampioenswedstrijden, uitwisselingscrossen, brommercrossen en een veteranencross georganiseerd.

Dit  jaar zijn er op 28 april 2024 ook weer KNMV ONK zijspan- en quadwedstrijden en het hele seizoen door is de club bezig met het opleiden van jeugdrijders d.m.v. trainingsdagen.

Daarnaast zijn er nog andere activiteiten op het circuit, op Koningsdag is er een jeugdtrainings/opstapdag met veel gezellig vertier voor jong en oud. Het seizoen wordt afgesloten met het spectaculaire 4×4 Treffen.

De  H.A.M.C. heeft een fraai programma voor 2024 en de vrijwilligers hebben veel werk verzet de afgelopen winter, ook zijn er aanpassingen gemaakt aan de jeugdbaan. Op naar een mooi motorseizoen.

Circuit: ’t Kötterbos

Binnenveldweg 45,

7482 NB St. Isidorushoeve (Gemeente Haaksbergen)

https://www.hamc.nl

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant