Skip to main content

Turnen bij Gymsport Haaksbergen!

Wil je op een leuke manier je behendigheid en flexibiliteit vergroten? Of houd je er gewoon van om lekker te springen op de trampoline? Kom dan sporten bij Gymsport Haakbergen!

Al sinds 1925 zorgt de vereniging voor veel plezier, gezelligheid en sportieve prestaties voor jong en oud. Bij de vereniging is er niet alleen recreatie turnen voor jongens en meisjes, ook bij de selectie laten de turn(st)ers hun kunsten zien op de balk, brug, ringen, sprong en vloer zien. Hiernaast is er ook een springgroep waarbij er ook wordt geturnd op de airtrack, pegasus plank, minitramp of zelfs een dubbele minitramp. Voor de allerkleinsten is er de peuter- en kleutergym. Alles is mogelijk!

Er wordt ook vaak meegedaan aan wedstrijden, waarbij zelfs af en toe prijzen worden gewonnen. De afgelopen wedstrijd in januari hebben niet alleen de senioren van de springgroep de eerste plaats veroverd, maar ook de junioren gingen niet met lege zakken naar huis.

—————————–

Nieuw: Instagram-account @Gymsporthaaksbergen.

Nieuw: Instagram-account @Gymsporthaaksbergen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu een gloednieuw Instagram-account hebben! Via dit platform delen we graag de laatste prestaties, nieuwtjes en leuke gebeurtenissen binnen onze vereniging, zodat jullie altijd op de hoogte zijn! Volg ons en mis niets van wat er bij Gymsport Haaksbergen gebeurt!

———————————–

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant