Skip to main content

BUURSE – Wij zijn damesgym “Vlug en lenig”

Een groep dames, die ondanks onze leeftijd van 50+, graag vlug en lenig blijven. Elke maandagavond gymmen we met twee groepen in de sporthal de Trefkoel in Buurse. Tijdens ons gymuurtje doen we eerst allerlei (grond)oefeningen, waarna we afsluiten met een balspel met meer interactie. Ook het afgelopen seizoen verliep dit onder begeleiding van een instructeur. Het is prettig als iemand de leiding neemt, instructies geeft om juist te bewegen en zo blessures te voorkomen. Zo gymmen we al vele jaren met plezier en willen we hier nog graag jaren mee doorgaan. Ons gymseizoen loopt van september t/m mei, zodat we in de zomer meer tijd hebben om te wanden of fietsen, zodat we toch in beweging blijven. Voor de zomerstop gaan we elk jaar met de hele club fietsen met diverse stops onderweg met natuurlijk een hapje en drankje en afsluitend etentje. We houden namelijk veel van bewegen, maar ook van gezelligheid.
Jammer genoeg stopt onze huidige instructeur binnenkort. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe instructeur/fysiotherapeut (m/v). Wie helpt onze gymclub uit de brand?

Bij interesse en voor meer info,
graag contact opnemen met:

Ria Scholten
Tel. 053-5695011
Email: fonsriascholtenkpnmail.nl

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant