Skip to main content

Volleybalplezier voor iedereen!

BUVO is de volleybalvereniging van Buurse gevestigd in de sporthal de Trefkoel. Het bestaat nu ruim 40 jaren en we bieden volleybalplezier voor jong en oud, voor meisjes, jongens, dames en heren, voor beginners en gevorderden. Voor Buursenaren en voor mensen van elders.

We spelen zowel competitie als recreatiecompetitie volleybal, van mini’s tot senioren. Op dit moment hebben we meisjes- en damesteams in de competitie, en een mixteam.

Naast een sportieve vereniging zijn we ook zeker een gezellige vereniging. Daarvoor zijn er twee activiteitencommissies werkzaam. Onze JAC (Jeugd Activiteiten Commissie) organiseert diverse activiteiten voor de jeugd, zoals volleybalkamp, sinterklaasmiddag en beachvolleybal jeugd.

Daarnaast hebben we onze BAC (BUVO Activiteiten Commissie). Deze organiseert seniorenactiviteiten zoals de Wildkar (een loterij) en ons beachvolleybal toernooi. Waar mogelijk vindt deze samenwerking ook plaats met de andere sportverenigingen die zich in Buurse bevinden.

 

Voorzitter gezocht
Om ons enthousiaste bestuur compleet te maken, zijn wij nog steeds op zoek naar een vrijwillige voorzitter. Als voorzitter ben je de spil van ons bestuur en werk je nauw samen met de andere bestuursleden. Je zit de vergaderingen voor en draagt zorg voor een goede taakverdeling. Je ziet toe op uitoefening van de taken en helpt mee met het richting geven aan de koers van de vereniging. En je vertegenwoordigt de vereniging bij officiële aangelegenheden. Hoe breed of smal we de functie precies invullen, is in overleg te bepalen. Kortom; een interessante functie waarmee je een waardevol steentje bijdraagt aan onze mooie vereniging!

 

Iets voor jou of ken je iemand? We komen graag in contact!
Dat kan door vrijblijvend te mailen naar:  secretariaat@volleybalverenigingbuvo.nl  We zullen dan samen de mogelijkheden bespreken en een eventuele kennismaking plannen. 

Voor meer informatie over onze vereniging en onze teams, kan je een kijkje nemen op onze website: http://www.volleybalverenigingbuvo.nl/  

Buvo website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant