Skip to main content

Voetbal, voetbal en voetbal bij Bon Boys

Bon Boys groeit. Niet alleen het ledenaantal laat een mooie groei zien. Ook qua organisatie zijn dit seizoen stappen gezet en worden nieuwe initiatieven ontplooid.

Het Kaboutervoetbal op zaterdagmorgen staat als een huis, frisse krachten zetten die lijn voort. Voor de jongste speelsters en spelers prachtige eerste stappen op De Greune. In landentenues worden spelenderwijs de eerste kneepjes van het voetbal geleerd.

Bon Boys kids op vrijdagavond is de volgende halte. Onder aanvoering van Nathan ten Broeke en eigen jeugdtrainers worden de jongste talentjes, tijdens onderlinge wedstrijden, klaargestoomd voor de competitie in de O8. Elk aanstormend talent begint dus goed voorbereid aan het ‘echte werk’.

Vanaf O8 speel je competitie en train je 2 keer per week met een vaste trainer. Je krijgt een compleet tenue, trainingspak en wedstrijdtas. Alle spelers, ongeacht team, lopen er dus uniform bij. Plezier is de belangrijkste basis en als dat aanwezig is gaat er samen gepresteerd worden.

We zien een flinke groei van het aantal meisjes. Een prachtige ontwikkeling. Meisjes en jongens spelen in de onderbouw samen en vanaf O13 werkt Bon Boys met vaste meidenteams.

Bij groei hoort een stevige organisatie. Elke leeftijdscategorie (tm O19) kent onder meer een eigen hoofdleider die borgt dat alles goed georganiseerd is. Alle hoofdleiders komen frequent bij elkaar, ontwikkelingen in onderbouw en bovenbouw worden nauwgezet gevolgd. Daarnaast zijn er per leeftijdscategorie technisch verantwoordelijken die, onder aanvoering van de hoofd opleiding, ontwikkeling van het voetbal monitoren. Zo zijn voor elk team de trainers voor seizoen 21-22 al ingevuld.

Komend seizoen start de club met ‘Vrijdagavond-Voetbalavond’. Alle jeugdteams wordt gedurende het seizoen een extra trainingsavond aangeboden. Tevens de avond waarop technisch kader en scheidsrechters opgeleid worden. Deze avond staat volledig in het teken van alle jeugdspelers. Plezier, ontwikkelen en samen presteren wil Bon Boys op die manier extra borgen.

Seizoen 21-22 starten we met deelname aan de 35+ competitie (vrijdagavond). Heb je daartoe interesse (individueel/team), neem dan contact met Bon Boys op. Dit geldt ook voor seniorenvoetbal op zowel zaterdag als zondag. Van vrijdag tm zondag dus volop jeugd- en seniorenvoetbal op De Greune.

Bon Boys groeit op vele fronten en zorgt juist nu voor een stevig fundament. Doe je mee? Van harte welkom!

Bon Boys website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant