Skip to main content

Voetbal bij Bon Boys, én nog veel meer…

Bon Boys staat breed in de Haaksbergse gemeenschap en groeit dan ook op verschillende fronten. Naast het aantal spelende leden, groeit de club ook vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid. 

Voor veel mensen is de club een plek waar het ook naast het voetbal prettig vertoeven is. Een mooi voorbeeld is onze vrijdagmorgenploeg. Een groep van 20 ‘krasse knarren’ met een rood-groen hart die er met veel plezier voor zorgt dat onze accommodatie er ieder weekend op en top uitziet. Ook de betrokkenen van Het Ontmoetingspark en Aveleijn dragen actief hun steentje bij.

Recentelijk is er veel te doen rondom ongewenst gedrag. Bon Boys heeft al meerdere jaren een vertrouwenspersoon die beschikbaar is wanneer daar behoefte aan is. Deze professional zorgt er, samen met ‘Team Sociale Spelregels’, voor dat we zowel binnen als buiten de lijnen een voorbeeldclub zijn en blijven. 

De afgelopen 2 jaren was het voor de Haaksbergse sporters niet altijd makkelijk. Corona beperkte ons in het beoefenen van onze geliefde sport. Echter op de momenten dat het mogelijk was, stond bij Bon Boys de poort altijd open om te trainen, onderlinge wedstrijden te spelen of gewoon om elkaar te ontmoeten. Hiermee werd Sportpark De Greune een plek waar tegemoet gekomen werd aan de wens van veel leden om actief bezig te zijn of met anderen in contact te blijven. Juist die onderlinge en sociale contacten vinden we bij Bon Boys zo belangrijk.

Ondanks de langere of kortere periodes waarin niet gevoetbald kon worden, heeft de club niet stil gezeten. Zo is het hoofdveld voorzien van een nieuwe toplaag waardoor het weer extra plezierig voetballen is. De verlichting rondom de velden is recent voorzien van Ledverlichting. Vanuit economisch maar zeker ook maatschappelijk oogpunt een noodzakelijk te nemen stap. Immers de roep om minder energie te gebruiken gaat ook aan sportclubs niet voorbij.

Sinds dit voorjaar heeft Bon Boys de beschikking over een camerasysteem waarmee alle wedstrijden die gespeeld worden op het hoofdveld kunnen worden opgenomen. Een lang gekoesterde wens van trainers en spelers. Daarnaast worden de wedstrijden live gestreamd via het Bon Boys TV YouTube kanaal. Hoe mooi is het dat opa en oma live de verrichtingen van hun kleinzoon of kleindochter kunnen volgen terwijl ze niet bij de wedstrijd kunnen zijn. En dat de gemaakte doelpunten op het hoofdveld via ‘Shot On Target’ live te zien zijn!

   

Bon Boys is nadrukkelijk die maatschappelijk betrokken voetbalclub, waar veel personen ook naast het veld bezig kunnen zijn in veel verschillende functies. Lijkt het u leuk om ook eens te komen kijken, mee te doen of te helpen? Wees van harte welkom aan de Kolenbranderweg. Een kop koffie staat altijd voor u klaar!

Uiteraard speelt voetbal bij Bon Boys zeker de boventoon. Van heel jong tot oud trainen we doordeweeks en spelen we in alle competities op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. Kom gerust eens een training meedoen en meld je aan als lid van onze club. Samen maken we er dan een onvergetelijke, gezellige en bovenal sportieve tijd van.

Meer weten over Bon Boys
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant