Skip to main content

Bon Boys: 90 jaren jong

Op 22 februari 2024 bestaat (bestond) Bon Boys 90 jaar. Een leeftijd om trots op te zijn. Een nog altijd bloeiende voetbalvereniging waar jij je op allerlei vlakken kunt ontwikkelen. Waar plezier, presteren, gezelligheid en ontwikkeling na al die jaren nog steeds hand in hand gaan.

Opgericht in 1934 met, na een enkele omzwerving, nu een veelzijdig en prachtig complex aan de Kolenbranderweg (inclusief een professionele pannakooi). Dagelijks keurig onderhouden door de ‘Vrijdagmorgenploeg’. Die ervoor zorgt dat jong en oud alle dagen kunnen trainen en op vrijdag, zaterdag en zondag hun wedstrijden kunnen spelen. De wedstrijden zijn er op die dagen voor de jeugd (jongens en meiden) en senioren (heren en dames). En op de dinsdagmorgen voor de ‘echte senioren’, onze Toppers Van Toen.

Er gebeurt veel bij Bon Boys en daar zijn we ontzettend trots op. Stilstaan willen we niet en past niet bij Bon Boys. We ontwikkelen onszelf elke keer weer, groeien waar we kunnen en dit alles realiseren we samen! #RoodGroenVerbindt en zorgt voor nieuwe vriendschappen. We zijn blij met de vele mensen die betrokken zijn. En steeds zien we weer nieuwe gezichten die aangeven graag wat te willen doen. Dat is prachtig, vele handen maken licht werk en zo is vrijwilligerswerk leuk. Het is dankbaar werk, zorgt voor een glimlach bij velen en je maakt vrienden voor het leven.

Dat maken van vrienden voor het leven start bij de jeugd. Plezier is daar de basis. En dat plezier wordt gecreëerd door de spelers zelf, betrokken ouders en louter eigen trainers/leiders voor alle teams. Een ook die eigen trainers leiden we op via de Bon Boys Trainers Academy. Zodat je je breed kunt ontwikkelen en je ook buiten het voetbal daar de vruchten van plukt. En dat plezier trekken we van de jeugd door naar de junioren en vervolgens naar de senioren. Plezier, presteren, ontwikkelen en gezelligheid waren de voorbije 90 jaren de uitgangspunten en zullen dat ook altijd blijven.

#RoodGroenVerbindt stralen we ook maatschappelijk uit. We werken nadrukkelijk samen met Noaberpoort, Kinderopvang Partou, Aveleijn en Het Ontmoetingspark. In de samenwerking met deze partijen doet Bon Boys veel meer dan alleen onderdak bieden. We zoeken elkaar op, overleggen hoe we het met elkaar nog leuker kunnen krijgen en investeren waar nodig samen. Op zo’n manier dat we er allemaal baat bij hebben. Denk aan materiaal in de keuken, extra toegang voor minder validen, etc. En wat te denken van klusjes die de mensen van Aveleijn en Het Ontmoetingspark op De Greune doen.

Kortom, Bon Boys is een veelzijdige vereniging die middenin de samenleving staat. Waar voetbal en jezelf ontwikkelen leidend zijn, maar ook de maatschappelijke betrokkenheid een grote rol speelt. Iedereen die wil is meer dan welkom. Doe je mee?

Wees dus welkom en wordt onderdeel van #RoodGroenVerbindt. De koffie staat voor je klaar op De Greune. We vertellen graag over ons rijke verleden, maar staan ook graag stil bij het heden en onze gezamenlijke toekomst.

Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant