Skip to main content

BC Racket

Al vanaf het tijdperk met het houten racket tot aan het hedendaagse geavanceerde racket gemaakt van koolstofvezels zijn er velen die deze leuke sportieve sport hebben ontdekt en nog steeds beoefenen. Badminton is een binnensport maar ook een sport om in de zomer lekker buiten te spelen. 

Badminton bestaat uit meer dan heen en weer slaan van een shuttle, het is een sport waar inzicht, techniek, tactiek, snelheid, uithoudingsvermogen en mentaliteit zomaar een paar kernwoorden waar deze sport om draait. 

Badminton kan gespeeld worden op elk niveau. Bij BC Racket kan gespeeld worden van beginneling tot ervaren recreant. BC Racket bestaat uit beginnende badmintonspelers tot ervaren ex-competitiespelers

BC Racket traint iedere dinsdagvond van 21:00 uur tot 23:00 uur in Sporthal De Els.

Wij zijn een kleine groep fanatieke spelers van verschillende niveaus. Er wordt in principe dubbelspel gespeeld, 2 of 3 sets per wedstrijd. Daarna wordt er onderling gewisseld van speelveld.

Tevens zijn we een sociale vereniging die 1 x per jaar een gezellige activiteit organiseert.

Heb je belangstelling of wil je een keer komen spelen?

Komt gerust een avond meespelen. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk maar wel makkelijk, wij zorgen dan dat er een racket aanwezig is. Aanmelden kan per mail 

bcrackethaaksbergen@gmail.com.

 

Badminton BC Racket

BC Racket bestaat inmiddels 43 jaar. In 1979 is in Buurse door enkele sportbeoefenaars een sportvereniging opgericht. Het resultaat was 2 sporten in 1 vereniging: badminton en volleybal.

In augustus 1983 is BC Racket officieel ontstaan. Nu is de speelavond al jaren op dinsdagavond in Sporthal De Els. BC Racket is nog altijd een recreatieve vereniging (speelplezier staat voorop). Iedereen is nog altijd welkom. 

 

Kosten

Er zijn geen grote kosten verbonden aan het aanschaffen van materialen. De contributie voor het

lidmaatschap bedraagt 60,- per half jaar/ 120,- per jaar.

 

Bij BC Racket hebben we 2 x per jaar een onderling toernooi; na de zomervakantie het bruine benen toernooi en na de jaarwisseling ons Nieuwjaarstoernooi. Verder proberen we met andere badmintonverenigingen een uitwisseling te doen.  Maar wil je gewoon een keer komen spelen?

Laat het ons weten via bcrackethaaksbergen@gmail.com , dan zorgen wij voor een racket.

 

BC Racket Website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant