Skip to main content

AVH: Plezier belangrijker dan Prestatie

Sprint – Spring – Werp met Ruby !
Atletiek is één van de meest veelzijdige sporten en zorgt voor een goede conditie en coördinatie bij de jeugd. Bij ons train je t/m 15 jaar als meerkamper, oftewel alle onderdelen komen aan bod! Van sprinten tot hoogspringen en van discuswerpen tot de lange afstanden. Daarnaast doen we ook mee met wedstrijden op lokaal en regionaal niveau. Hier kan je ook onze mascotte Ruby tegenkomen! Prestaties zijn leuk maar plezier in de sport vinden we veel belangrijker bij AVH! De 16+ kan ook bij ons terecht voor een combinatie van baanatletiek, conditie- en krachttraining. Naast de trainingen zijn er voor alle leeftijden veel verenigingsactiviteiten zoals de filmavond, casino-avond en kamp!  

 

AVH 50 Jaar
Alleen kom je ver, samen kom je verder! Leden bij AVH begrijpen dat al 50 jaar! Alle hardlooptrainingen zijn daarom in groepen onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Zij letten op je techniek zodat je nog meer plezier in het lopen krijgt en blessures kan voorkomen. Ook gaan groepen gezamenlijk naar wedstrijden zoals de Mijlenloop, Pingelloop, Watermolenloop en Run ATB Run maar ook naar (halve) marathons nationaal en internationaal! Gelukkig lijkt het erop dat we in 2022 het sportieve weer volop kunnen combineren met het gezellige. Dit gaan we ruimschoots doen via o.a. onze jubileumactiviteiten!

 

Bootcamp, Frame Running & Sportief wandelen
AVH biedt ook op elke maandag bootcamp aan. Op onze accommodatie inclusief de survivalhoek, ons bosparcours (650 meter) en natuurlijk op de bootcamproute Scholtenhagen kan je helemaal los! Ook kan je sinds kort onder leiding van Marc als sportief wandelaar wekelijks komen trainen, hierbij leer je onder vakkundige begeleiding je wandelconditie verbeteren en kan jij je voorbereiden op wandelevenementen. Elke woensdag zijn Renske en Bente met de framerunners op pad. Vaak rijden ze met de aangepaste fietsen op en rondom de baan maar er worden ook uitstapjes gemaakt richting de Watermolen en richting de ijssalon. 

De contributie ligt tussen de 10 en 18 euro per maand. Hiervoor kan je gebruik maken van ons gehele aanbod en is er koffie en thee na de training. Dus meld je direct aan voor gratis proeftrainingen via 

www.av-haaksbergen.nl. Tot snel op het Sportpark Scholtenhagen! 

AVH website
Close Menu

De Sportkrant Haaksbergen is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Haaksbegen is onderdeel van De Sportkrant